Nieuws van de boswachter

Extra stoelen voor kamermuziek in de natuur

15 september 2021 | Natuurmonumenten

Op 8, 9 en 10 oktober 2021 komen er extra kaarten vrij voor het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten! Dankzij de versoepelde coronamaatregelen vanaf 25 september kunnen nog eens duizend mensen genieten van kamermuziek in monumentaal erfgoed.

Kamermuziek

Magnifieke muziek op prachtige plekken

Het is alweer de derde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. De kamermuziek wordt uitgevoerd door bekende musici die spelen op instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Op negentien cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten geven topmusici zeventig concerten met klassieke en moderne kamermuziek.

Voor of na het optreden geven de boswachters rondleidingen in de omgeving. Je krijgt uitleg van een monument en het landgoed eromheen. Als er geen excursie is, kun je de omgeving ook op eigen gelegenheid verkennen. Bekijk hier de uitgebreide concertagenda.

Coronabeleid

Ons toegangsbeleid volgt de huidige regels voor evenementen en concerten. Dat betekent dat wij bij aankomst vragen om uw coronatoegangsbewijs. Dat mag een vaccinatiebewijs zijn, een negatieve testuitslag of het bewijs dat u hersteld bent van corona. U kunt daarvoor de mobiele app CoronaCheck gebruiken. U vindt alle rijksinformatie over coronatoegangsbewijzen hier.

Natuurmonumenten
logo