Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Help je mee op de Natuurwerkdag?

09 oktober 2014 | Wilco Meijers

Help zaterdag 4 november mee om ons landschap te behouden tijdens de jaarlijkse Natuurwerkdag!

Help je mee op de Natuurwerkdag?

Samen aan de slag

Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersdag in het groen. Kom zagen, snoeien en meer.

placeholder

Het werk levert een belangrijke bijdrage aan bescherming en behoud van de natuur en landschap. Onderhoud aan (knot)bomen, hagen, boomgaarden en houtwallen is steeds meer in vrijwilligershanden. Dankzij hen kan iedereen blijven genieten van het karakteristieke Nederlandse landschap.

Locaties en aanmelden

Meer informatie over aanmelding en alle locaties van de Natuurwerkdag vind je op www.natuurwerkdag.nl.

Wil je werken in een gebied van Natuurmonumenten? Kijk hier voor alle locaties van Natuurmonumenten.

Organisatie

De Natuurwerkdag wordt georganiseerd door Stichting Landschapsbeheer Friesland, Stichting Landschapsbeheer Groningen, Stichting Landschapsbeheer Drenthe, Landschap Overijssel, Stichting Landschapsbeheer Gelderland, Landschap Erfgoed Utrecht, Landschap Noord-Holland, Landschap & Erfgoed Zuid-Holland, Stichting Landschapsbeheer Zeeland, Brabants Landschap, IKL-Limburg, Stichting Landschapsbeheer Flevoland

Wilco Meijers
logo