Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Hompesche Molen weer opengesteld

24 september 2018 | Paul Wijenberg

De nodige reparaties aan de molen zijn inmiddels uitgevoerd: de noodzakelijke sluiting voor het publiek is daarmee gelukkig voorbij.
Wist u al dat de Hompesche Molen meedingt naar de prestigieuze Inspiratieprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg? Help onze verkiezing door voor 5 oktober a.s. te stemmen via www.limburger.nl/stem. Bedankt!

De molenaar is weer graag uw gastheer

Dit levendige rijksmonument bruist en inspireert o.a. door de geweldige inzet van de Hompesche vrijwilligers.

Iedere 2e en laatste zaterdagmiddag kunt u de hoogste windmolen van de provincie weer bewonderen. Op deze momenten zijn de molenaars ook present. Terwijl zij de molen in werking stellen staan zij graag klaar met hun toelichtingen op de werking en de rijke geschiedenis van de molen.

De tuinvrijwilligers helpen regelmatig een onmisbaar handje met het onderhoud aan de gratis toegankelijke Speelnatuur van OERRR naast de molen

De agenda met de openstellingen vindt u via deze link

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg
logo