Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom buitenspelen in de voorjaarsvakantie

28 januari 2020 | Lida Blok

Speel je graag buiten midden in de natuur? Houd je van takken sjouwen en hutten bouwen? Of kom je liever wilgen knotten? Bij bezoekerscentrum De Wieden is er genoeg ruimte om buiten te spelen!

wilgen knotten, foto Berdien van Drogen

  

Praktische informatie

Wilgen knotten kan op woensdag 19 februari, hutten bouwen kan op donderdag 20 februari. Vanwege het gebruik van scherp gereedschap is een volwassen begeleider noodzakelijk. De begeleider hoeft zich niet apart op te geven.

De OERRR ontdek- en struintocht is beschikbaar tijdens de openingstijden bij bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster.

Opgave via de website  www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten. Daar is ook meer informatie te vinden over de tijden en de kosten van de activiteiten.

In de voorjaarsvakantie is bezoekerscentrum De Wieden geopend van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

 

Lida Blok
logo