Ga direct naar inhoud
Nieuws

Koop Weleda producten met korting en steun Natuurmonumenten

07 maart 2023 | Astrid Schoenmaker

Wie tussen nu en 26 maart 2023 een 100% natuurlijk verzorgingsproduct van Weleda koopt, steunt automatisch Natuurmonumenten. Tijdens de actieperiode geldt er een korting van 25% op alle Weleda producten. Met je aankoop draag je direct bij aan het ontwikkelen van nieuwe natuur, zoals op Marker Wadden. Samen zetten we ons in voor de biodiversiteit in Nederland.

Marker Wadden luchtfoto

Meer biodiversiteit draagt bij aan schoon water, vruchtbare grond en een stabiel klimaat. Samen met Natuurmonumenten zetten we ons al 10 jaar in voor het behoud van én het ontwikkelen van de natuur. In 2023 zetten we ons in voor voldoende en schoon water voor mens en natuur op Marker Wadden, het nieuwste stukje Nederland en een uniek natuurgebied. De natuureilanden worden door Natuurmonumenten aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer. Dit omvangrijke project draagt bij aan het natuurherstel van het Markermeer. Op deze groep eilanden komt nieuwe natuur tot ontwikkeling. Het resultaat? Een natuurparadijs voor vissen en vogels.

Koop nu Weleda met korting en steun biodiversiteit

Je ontvangt nu 25% korting op alles van Weleda. Zo steun je biodiversiteit! Koop je Weleda? Dan draag je direct bij aan het ontwikkelen van nieuwe natuur, zoals op Marker Wadden. Samen zetten we ons in voor de biodiversiteit in Nederland.

Meer over deze actie en verkooppunten

De kortingsactie loopt tot en met 26 maart 2023.

Waarom werken we samen?

Natuurmonumenten en Weleda hebben een gezamenlijke passie voor natuur en de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In Nederland en de rest van de wereld. Zo zetten we ons al 10 jaar in voor verschillende biodiversiteitsprojecten. Waaronder het creëren en herstellen van de natuur op Marker Wadden.

Meer over onze samenwerking

Waar gaat jouw bijdrage naartoe?

Dankzij jouw aankoop ontwikkelen we één vierkante meter nieuwe natuur zodat we de biodiversiteit bevorderen. Meer biodiversiteit draagt bij aan schoon water, vruchtbare grond en een stabiel klimaat. Een concreet voorbeeld hiervan is het unieke natuurgebied, Marker Wadden

Hoe kan ik meedoen?

Koop Weleda en steun Natuurmonumenten! Wie tussen nu en 26 maart een Weleda product koopt, steunt automatisch Natuurmonumenten. Per verkocht product ontvangt Natuurmonumenten een bedrag dat ten goede komt aan de biodiversiteit. Tijdens de actieperiode geldt er een korting van 25% op alle Weleda producten.

Zo werkt deze actie

Weleda 25% korting 2023
Astrid Schoenmaker

Bioloog en tuinfan