Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Loop mee met People’s Climate March in Amsterdam

23 april 2017 | Astrid Schoenmaker

Op zaterdag 29 april roepen we met duizenden mensen het aankomende kabinet op om voor ambitieus klimaatbeleid te kiezen.

Loop mee met People’s Climate March in Amsterdam

Duizenden mensen roepen het aankomende kabinet op om voor ambitieus klimaatbeleid te kiezen. Tegelijkertijd zijn er marsen in onder andere New York en tientallen plaatsen in de VS, Kopenhagen, Wenen en andere in Europa.

Wereldwijd op de been voor natuur en klimaat

Samen houden we de onderhandelaars scherp. Klimaat en natuur zijn namelijk niet links of rechts, het gaat iedereen aan en we hebben nu actie nodig. De verkiezing van Trump is een flinke tegenslag in de strijd tegen klimaatverandering. Tijdens de People’s Climate March roepen Amerikanen in tientallen steden om klimaatactie. Wereldwijd eisen mensen hetzelfde van hun eigen politieke leiders.

Wandel mee in Amsterdam

Ook in Nederland moeten we ons laten horen. Kom dus op zaterdag 29 april om 14.00 uur naar het Museumplein in Amsterdam, zodat ook Nederland zich laat horen!

Meer informatie over People’s Climate March in Amsterdam >

Astrid Schoenmaker
logo