Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Martijn Krabbé op expeditie naar de Veluwe in ‘Bestemming…’

03 oktober 2016

In het nieuwe Tv-programma ‘Bestemming…’ reizen Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull af naar verschillende bestemmingen ter wereld. Gedurende zes afleveringen is te zien hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dichtbij huis.

Martijn Krabbé op expeditie naar de Veluwe in ‘Bestemming…’

Kijkje in onbekende wereld

Van tevoren weten de zes Postcode Loterij-ambassadeurs wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending zondag 9 oktober om 23.30 uur bij RTL 4

“De wildernis ligt soms gewoon in je achtertuin.” Met deze zin wordt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn de Veluwe opgestuurd. In de uitzending van 9 oktober gaat hij samen met boswachters van Natuurmonumenten op pad. Hij leeft, eet en slaapt twee dagen in de natuur en ontmoet daar twee- en vierbenige vrijwilligers die op een unieke manier aan natuurbehoud doen. Zal Martijn de ‘Big 5’ van de Veluwe allemaal kunnen afvinken?

‘Bestemming…’ wordt geproduceerd door Endemol Nederland.

logo