Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Paviljoen Het Proeflab// Waterloopbos

06 september 2018 | Ellen Metz

Natuurmonumenten en De Strandhoeve hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het nieuwe Paviljoen Het ProefLab// in het rijksmonument Waterloopbos. In het paviljoen komt zowel het bezoekerscentrum als horeca.

samenwerkingsovereenkomst-Natuurmonumenten-Strandhoeve

Horeca met biologische streekproducten

De Strandhoeve gaat in Paviljoen Het ProefLab// de horeca verzorgen. Het horecabedrijf heeft een nauwe band met de polder en werkt veel met biologische en streekproducten. Het is daarom een bedrijf dat goed bij Natuurmonumenten past. Het paviljoen komt naast het kunstwerk Deltawerk// te staan. Dit kunstwerk wordt op 27 september officieel geopend en vanaf dat moment is het paviljoen te bezoeken voor lunch en diner.

Nieuwe entree

Naast het kunstwerk en het paviljoen komt er een compleet nieuwe entree van het Waterloopbos. Deze veranderingen maken een bezoek aan het Waterloopbos aantrekkelijk voor zowel nationale als internationale gasten. De investeringen zijn mogelijk gemaakt door subsidies van provincie Flevoland en gemeente Noordoostpolder.

 

Ellen Metz
logo