Ga direct naar inhoud
Nieuws

Weleda en Natuurmonumenten planten samen bomen

24 februari 2020 | Natuurmonumenten

Van 15 maart t/m 4 april 2021 doneert Weleda per verkocht product een bedrag dat Natuurmonumenten in staat stelt om één boom aan te planten. We gaan bomen planten op verschillende plekken in Nederland. Samen geven we ruimte aan de natuur.

Ruwe berk Natuurmonumenten Weleda

Er komen op verschillende plekken in Nederland nieuwe bomen in singels en houtwallen, maar bijvoorbeeld ook in de bosgebieden Planken Wambuis (Ede) en de Laurabossen (Weert). Concreet gaat het om inheemse boomsoorten zoals de fladderiep, zoete kers, winterlinde, hazelaar en boswilg. Met het aanplanten van deze bomen wordt de variatie in het bos en de biodiversiteit groter, waardoor de voedselkringloop en de bosbodem verbetert. Dat is voor het bos en alle dieren die er wonen belangrijk. Het maakt de bossen minder kwetsbaar voor droogte en klaar voor de toekomst. 

Hoe kan ik meedoen?

Door een product van Weleda te kopen doe je mee aan deze actie. Van 15 maart t/m 4 april 2021 doneert Weleda per verkocht product een bedrag dat Natuurmonumenten in staat stelt om één boom aan te planten. Bovendien krijgt de consument in deze periode 25% korting op alles van Weleda*. Samen geven we ruimte aan de natuur.

Bekijk de actie

Weleda en Natuurmonumenten 2021

* Uitsluitend bij deelnemende verkooppunten. Weleda Geneesmiddelen zijn uitgesloten van deze actie. Meer informatie

Lange samenwerking

Weleda en Natuurmonumenten zetten zich al ruim zeven jaar samen in voor meer biodiversiteit en gezondere natuur. De afgelopen jaren hebben we onder meer gezorgd voor een betere leefomgeving voor insecten en meer ruimte voor wilde bloemen. Lees hier meer over onze samenwerking

Natuurmonumenten