Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Werkzaamheden parkeerterrein Tiengemeten

23 april 2019 | Chantal van Burg

Vanaf dinsdag 23 april is de uitbreiding van het parkeerterrein naast de haven in Nieuwendijk gestart. De werkzaamheden duren tot ongeveer half mei. Het bereiken van de parkeerplaats en het parkeren kan in deze periode langer duren. Houd u hierbij rekening wanneer u een bezoek brengt aan Tiengemeten.

Werkzaamheden parkeerterrein Tiengemeten

Het huidige parkeerterrein krijgt een verdubbeling aan parkeerplaatsen, van 150 naar 300. De uitbreiding blijft binnen de contouren van het huidige perceel. Naast een uitbreiding krijgt het terrein een flinke opknapbeurt, komt er een betere ontsluiting van het naastgelegen natuurgebied de Tiendgorzen en worden er maatregelen getroffen om de sociale veiligheid op het terrein te waarborgen.

Tijdens de uitvoering blijven er parkeerplaatsen beschikbaar voor u als bezoeker van Tiengemeten. Volg bij het parkeren de instructies op van aanwezige verkeersregelaars.

Chantal van Burg
Chantal van Burg

Boswachter Communicatie en beleven

logo