Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

Voor deze foto te maken heb ik de wekker gezet om 04:45 ,zodat ik om 06:00 op plek van bestemming zou zijn. Met ongeveer 10 fotograferen was ik daar. Nou het was dik de moeite waard wat een uitzicht.
Fotograaf: Danielle
Winnaar juryprijs juni

Een heel mooi en uitgebalanceerd lentelandschap, ergens in een Nederlandse polder. De kleur van de opkomende zon reflecteerd in het bloemrijke koolzaad en fluitekruid veld op de voorgrond. De boom wordt net bovenaan geraakt door het licht van de zon, het soort boom dat verderop ook staat aan de rand van het weiland. Ultiem tegenlichtbeeld van een oerhollands landschap.

Portret van een eekhoorn
Fotograaf: Anita Thierry
Winnaar publieksprijs juni

Met 202 stemmen is dit de winnaar van de publieksprijs. Een heel leuk portret van een eekhoorn. Met een prachtige glimmer in de ogen. Je kunt zijn haartjes bijna tellen.

Inzendingen augustus 2022

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo