Ga direct naar inhoud
Nieuws

Nederland in 2130

24 oktober 2023 | Liesbeth Meijer

Wat hebben wij als ideeën en beelden voor de toekomst van ons land. Dat gaan we bespreken tijdens de Ledenraad eind november. 
Nederland verandert onder meer door klimaatverandering, energietransitie, uitbreidende steden, een transformerende landbouw, aanpassingen in het water- en natuurbeheer.

Jac P Thysse album " Waar wij wonen" 1937

Tijdens de ledenraad laten we ons inspireren door sprekers en gaan we dromen over hoe we Nederland in 2130 graag willen zien. En vervolgens onderzoeken we wat we kunnen doen om die droom uit te laten komen. We zijn heel benieuwd!

Een aantal leden van de Ledencommissies hebben deze bespreking samen met de medewerkers voorbereid. Vanuit onze Ledencommissie heeft Elske Schuurmans hier aan meegewerkt.

Heb jij nog ideeën die je ons mee wilt geven voor deze werkvergadering op 25 november. Mail ze ons via [email protected] .

Twee keer per jaar komen de leden van de Ledencommissies bij elkaar met het bestuur. Dat heet de Ledenraad. In de ochtend is er ruimte om een thema te bespreken. In de middag wordt de jaarrekening (voorjaar) of de begroting (najaar) besproken. In de volgende nieuwsbrief doen we uiteraard verslag van de Ledenraad.

Liesbeth Meijer