Ga direct naar inhoud
Help mee ons cultureel erfgoed te behouden!

Steun ons cultureel erfgoed

Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds brengen cultureel erfgoed tot leven tijdens het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Beide goede doelen zetten zich met passie in om ons Nederlands cultureel erfgoed te behouden en te bewaren. Maar dat kan alleen dankzij de steun van onze leden en donateurs! Help ook mee ons cultureel erfgoed zo mooi te houden.

Help mee ons cultureel erfgoed te beschermen

Natuurmonumenten zet zich met passie in om ons Nederlands cultureel erfgoed te behouden en te bewaren. Elk landgoed, fort of instrument heeft zijn eigen unieke verhaal. Zoals Jachtslot Mookerheide bij Nijmegen, de Hompesche Molen in Stevensweert en de prachtige tuinen van Buitenplaats De Tempel bij Rotterdam. Ze vertellen ons waar we vandaan komen en wat ons verbindt. Natuurmonumenten doet er alles aan om deze iconische gebieden te behouden maar ook toegankelijk te maken. Voor nu en voor later. Maar dat kunnen we niet alleen. Help mee ons cultureel erfgoed zo mooi te houden en steun ons.

Word lidGeef een gift

Steun het NMF

Voor talentvolle musici is een muziekinstrument dat uitdaagt en inspireert van groot belang. Deze instrumenten zijn vaak buitengewoon kostbaar. Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds helpt musici voor wie de aankoop van zo’n instrument ver buiten bereik is en geeft ze een instrument in bruikleen waarmee ze kunnen groeien, uitblinken en zich kunnen onderscheiden. Onze muzikale missie is mogelijk dankzij de steun van vele begunstigers. Het NMF ontvangt geen subsidie. Alleen met uw hulp kunnen wij onze musici blijven helpen en onze hoogwaardige collectie blijven koesteren.

Steun het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds