Ga direct naar inhoud

Tweede Kamerverkiezingen 2023

Op 22 november vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Hét moment om de natuur een luide en duidelijke stem te geven. Onze boswachters beschermen onze natuur elke dag. Maar het is niet genoeg... De natuur verdroogt, verarmt en verdwijnt door klimaatverandering, stikstof, droogte en vervuiling van water. Sta op − samen met onze boswachters − en roep de politiek op de natuur beter te beschermen!

Blijf op de hoogte

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste natuurnieuws. Je hoort dan ook hoe je in actie kunt komen voor de natuur.

Schrijf je in

De natuur heeft het zwaar. Veel planten en dieren zijn al verdwenen. Maar we kunnen het  tij nog keren. Als we nu maatregelen nemen, zorgen we dat we niet nog meer planten en dieren verliezen. Dan kunnen we overstromingen en droogte beter aan. Dan verbetert ons water, onze lucht en daarmee onze gezondheid. Voor de natuur, voor ons, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen. Daarom moeten we onze Nederlandse natuur beter beschermen.

De politiek heeft al plannen en afspraken gemaakt om de natuur beter te beschermen. Nu is het zaak dat we ons aan de gemaakte afspraken houden. Dat de politiek deze plannen ook echt uit gaat voeren. De natuur heeft ons nodig. En wij hebben de politiek nodig. In het belang van de natuur, van onszelf én onze toekomstige generaties, is het noodzaak dat het volgende kabinet de natuur beter beschermd. Dit is hét moment om de natuur te beschermen.

Laat je stem horen bij de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november. Samen staan we op voor de natuur!

De natuur als oplossing

Nieuws