Kom naar Open Monumentendag

Tijdens Open Monumentendag op 11 en 12 september 2021 opent Natuurmonumenten de deuren van tientallen cultuurhistorische gebouwen. Kom kijken in bijzondere gebouwen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Kijk in het overzicht op deze pagina en meld je snel aan voor de Open Monumentendag bij Natuurmonumenten!

Roland Holst

Dit jaar staat het thema 'mijn monument is jouw monument' centraal tijdens Open Monumentendag. De verrassende verhalen die daarbij horen, komen aan bod tijdens rondleidingen, excursies en demonstraties. Natuurmonumenten opent hiervoor haar landhuizen, kastelen, molens, forten, boerderijen en eendenkooien.

Aanmelden Open Monumentendag

Vanwege corona is het dit jaar verplicht van tevoren online te reserveren voor Open Monumentendag. Alleen dan lukt het om de openstellingen coronaproof te organiseren en kan iedereen voldoende afstand van elkaar houden. 

Dit jaar stellen wij zo'n 20 locaties open voor publiek en de aanmeldingen stromen binnen. In deze tijden van corona is het helaas niet veilig om meer mensen te ontvangen, dus helaas geldt vol is vol. 

Bekijk hieronder waar nog plek is en meld je snel aan! 

Verfijn

Voor wie?

Straal

0 activiteiten gevonden

Doe mee aan de fotowedstrijd!

In september loven we een extra prijs uit voor de mooiste foto van cultuur erfgoed. In de natuurgebieden van Natuurmonumenten zijn kastelen, boerderijen, forten en nog veel meer bijzondere en historische gebouwen te vinden. De winnaar ontvangt een cadeaubon t.w.v. 10 euro voor een culturele activiteit met de boswachter.

Stuur hier je foto in
logo