Vakantiewoning Laurettehoeve in Tiengemeten

Echt even weg in eigen land? Neem de pont naar eiland Tiengemeten en blijf een paar dagen. Dit voormalige landbouwgebied is een klein paradijs in het Haringvliet.

Laurettehoeve

Kom je met een groep (tot 12 personen)? Boek dan de Laurettehoeve. Deze boerderij uit 1854 is van alle gemakken voorzien en heeft het comfort van 4 sterren. De boerderij bestaat uit twee delen, verbonden door een schuur. De centrale eetserre/woonkeuken nodigt uit tot gezellig samen kokkerellen, proeven, proosten en bijpraten. Het huis telt in totaal zes tweepersoons slaapkamers, twee comfortabele woonkamers, twee ingerichte eetkeukens, vijf toiletten en twee luxe badkamers met ligbad.

Ontdekkingstocht

Op Tiengemeten vind je rust, ruimte en weidsheid. En graslanden, slikken, riet, moeras en ruigtes. Het eiland is autoluw dus je uitstapjes zijn te voet of op de fiets. De tocht brengt je in drie delen. Weemoed ligt aan de oostelijke zijde en herinnert aan de tijd van kleinschalige landbouw. Weelde is het moerasgebied in het midden van het eiland. Wildernis (de westkant) doet z’n naam eer aan: laarzen aan!

Natuurmonumenten heeft een informatiecentrum op het eiland en Speelnatuur - meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten. Verder vind je er een landbouwmuseum en een museum met werk van de bekende illustrator/schrijver Rien Poortvliet. De veerdienst vaart het hele jaar op en neer, dus je kunt tijdens je bezoek ook een dagje Oud-Beijerland, Rotterdam, Dordrecht of Goeree-Overflakkee meepikken.

Reserveer vakantiehuis Laurettehoeve

Aantal personen: 12              Wifi: nee

Aantal slaapkamers: 6          Huisdieren toegestaan: ja

Aantal badkamers: 2             Kinderbed: ja

 
Terras Laurettehoeve
Keuken Laurettehoeve
Speelnatuur Tiengemeten

Speelnatuur Tiengemeten

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo