Ga direct naar inhoud

Vrijwillige gastheer/gastvrouw aan vaste wal & op het water

Wij zoeken vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten het eerste contact verzorgen met de bezoekers. Wil jij het visitekaartje van dit bijzondere natuureiland zijn? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en hen op weg te helpen om een bijzondere dag te beleven? Vind je het niet erg geregeld met je haren in de wind op de veerpont te staan? Word dan vrijwilliger van Natuurmonumenten aan vaste wal & op het water.

vrijwilliger vaste wal en op het water

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is en voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Natuur is namelijk goed voor ons. Om te ontspannen. Om te spelen. Om gefascineerd en geïnspireerd te raken. Om onszelf gelukkig te voelen. Dat is maatschappelijk bewezen en daar zetten wij ons voor in. Natuureiland Tiengemeten is één van onze gebieden waar mensen komen genieten. Door op de pont te stappen, zijn ze weg uit de hectiek van alle dag. Een dagje uit op een uniek natuureiland. En dat op steenworp afstand van Rotterdam!

Voor natuureiland Tiengemeten zijn wij op zoek naar een:

Vrijwillige gastheer/gastvrouw aan vaste wal & op het water

Als gastheer of gastvrouw aan vaste wal & op het water ben jij het visitekaartje van dit bijzondere natuureiland. Dit is namelijk dé startplek voor bezoekers van een heerlijke dag uit op het eiland. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers, je helpt mensen met het kopen van kaartjes (dit gaat online) en voert de kaartcontrole bij de pont uit. Daarnaast vaar je geregeld mee met de pont naar het eiland. Je houdt een oogje in het zeil en kan ook dan de bezoekers voorzien van informatie en leuke weetjes over het eiland. Terugvarende bezoekers vertellen je vaak over hun dag en je zwaait ze natuurlijk uit. Je houdt ervan om het bezoek van de gasten zo leuk mogelijk te maken.

Wie zoeken wij?

Vanzelfsprekend sta je achter de doelstellingen van Natuurmonumenten. Daarnaast:

  • Heb je affiniteit met natuur
  • Ben je klant- en servicegericht
  • Sta je positief tegenover actieve ledenwerving
  • Verwachten we dat je 1x per 14 dagen een dag (9.30-16.00 uur) beschikbaar bent, ook in het weekend

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s
  • Een vaste contactpersoon
  • Een reiskostenvergoeding
  • Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten
  • Een pasje om naar het eiland over te varen en 10x een introducee mee te nemen
  • Deelname aan de Natuurmonumenten Academie

Informatie & sollicitatie

Vrijwilligerscoördinator Jamila de Jongh beantwoordt graag eventuele vragen. Ben je gelijk enthousiast? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel Jamila voor het maken van een afspraak: 06-10203510.