Fonds op Naam

Samen met u zetten we ons in voor de natuur in Nederland. We maken ons sterk voor alle natuur die nog over is. En voor alle nieuwe natuur die er nog gaat komen. Helpt u mee? Steun ons door een Fonds op Naam op te richten of steun een bestaand fonds. Uw bijdrage aan een fonds kan een grote invloed hebben op de natuur. Hiermee doen we iets voor een langere periode. Zodat we de natuur kunnen doorgeven aan onze kinderen.

Edelhert

Met uw Fonds op Naam steunen we de natuur voor langere tijd. We richten een Fonds op Naam op bij giften vanaf 50.000 euro. U kiest zelf hoe uw fonds heet én u bepaalt zelf waar we het geld aan besteden, zolang dit maar binnen de doelstellingen van Natuurmonumenten ligt. Samen zorgen we ervoor dat uw geld naar de juiste projecten gaat.

Steun een bestaand fonds

Steunt u liever een bestaand fonds? Vanaf 500 euro schenkt u aan een bestaand fonds van Natuurmonumenten. Kies voor fonds bij u in de buurt, een plek waar u mooie herinneren aan bewaart of een project dat voor de toekomst belangrijk is. Bestaande fondsen op naam zijn bijvoorbeeld:

  • Aankoopfonds
  • Acquoi-Nairac: behoud van cultureel erfgoed
  • Bomenfonds
  • Marker Wadden

Meer informatie of vragen?

Neem dan contact op met Mariëtte Flipse, relatiemanager particuliere gevers, [email protected], 06 – 83 19 37 44

logo