Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een lid van de ledencommissie stelt zich voor: Michiel van Staveren

Een kennismaking met Michiel van Staveren.

Ledencommissie

Mijn naam is Michiel van Staveren en ik woon sinds mijn studententijd in Utrecht. Ik ben opgegroeid in bosrijk Baarn en kom van jongs af aan graag in de natuur. In het weekend ga ik graag met mijn vriendin en onze kinderen naar buiten om de natuur te ontdekken.

Als planoloog ben ik vooral betrokken bij de ontwikkeling van de stedelijke omgeving. De vergroening van het stedelijk gebied (tegengaan van hittestress en het vergroten van waterberging) is een actueel thema. 

De buitengebieden zijn van essentieel belang voor het functioneren van de steden. De druk vanuit de steden op het natuur is groot. Een gezond evenwicht tussen natuurbehoud /-ontwikkeling en natuurbeleving is essentieel. Hier wil ik graag een actieve rol in vervullen.

Als lid van de ledencommissie wil ik een bijdrage leveren aan het behoud van de natuur, rekening houdend met de groeiende behoefte aan natuurbeleving.

Michiel van Staveren
logo