Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fotograferen in de natuur

Neem jij ook altijd je camera mee als je de natuur ingaat? Als fotograaf kom je op de mooiste plekken om plaatjes te schieten. Natuurmonumenten geeft al die natuurfoto’s een podium in de maandelijkse fotowedstrijd. En met fotografieworkshops helpen we je om je foto’s naar een nog hoger niveau te tillen.

Gids natuurfotografie lente

Ontvang het gratis e-book Natuurfotografie!

Haal deze zomer de natuurfotograaf in je naar boven met ons gratis e-book Natuurfotografie. Download nu en ga direct aan de slag!

Agenda

Fotoworkshop in de Dintelse Gorzen
za 24 aug
Wandelen

Fotoworkshop in de Dintelse Gorzen

Tijdens deze fotoworkshop in de Dintelse Gorzen leer je de basis over natuurfotografie. Met handige fotografietips maak jij de meest prachtige foto's!

workshop fotografie
za 31 aug

Workshop natuurfotografie op Tiengemeten

Leer hoe je de mooiste natuurfoto’s maakt in het perfecte decor van het unieke eiland Tiengemeten.

Varen en landschaps-/macrofotografie
za 31 aug
Varen

Varen en landschaps-/macrofotografie

De uitgestrekte Nieuwkoopse Plassen roepen als het ware om gefotografeerd te worden.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten, de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto insturen en maak je kans op een mooie prijs.

Doe mee
logo