Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fotograferen in de natuur

Neem jij ook altijd je camera mee als je de natuur ingaat? Als fotograaf kom je op de mooiste plekken om plaatjes te schieten. Natuurmonumenten geeft al die natuurfoto’s een podium in de maandelijkse fotowedstrijd. En met fotografieworkshops helpen we je om je foto’s naar een nog hoger niveau te tillen.

Gids natuurfotografie lente

Ontvang het gratis e-book Natuurfotografie!

Haal deze winter de natuurfotograaf in je naar boven met ons gratis e-book Natuurfotografie. Download nu en ga direct aan de slag!

Agenda

hal jachtslot
za 06 jun
Wandelen

Fotograferen in Jachtslot Mookerheide

Wekelijks krijgen wij verzoeken van fotografen om in het jachtslot te mogen fotograferen. Op sommige ochtenden zetten wij voor fotografen de deuren van het jachtslot wagenwijd open.

Varen en fotograferen in vogelparadijs de Pot
za 06 jun
Varen

Varen en fotograferen in vogelparadijs de Pot

Wow, wat een plaatje van een boottocht is dit! Voor beginnende én gevorderde fotografen.

Varen en fotograferen op de Vlietlanden
zo 07 jun
Varen

Varen en fotograferen op de bloemrijke Vlietlanden

Ga mee in de boot van de boswachter en beleef de Vlietlanden door de lens van je camera.

Foto van de maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten, de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto insturen en maak je kans op een mooie prijs.

Doe mee
logo