Fotograferen in de natuur

Neem jij ook altijd je camera mee als je de natuur ingaat? Als fotograaf kom je op de mooiste plekken om plaatjes te schieten. Natuurmonumenten geeft al die natuurfoto’s een podium in de maandelijkse fotowedstrijd. En met fotografieworkshops helpen we je om je foto’s naar een nog hoger niveau te tillen.

Gids natuurfotografie lente

Ontvang het gratis e-book Natuurfotografie!

Haal deze lente de natuurfotograaf in je naar boven met ons gratis e-book Natuurfotografie. Download nu en ga direct aan de slag!

Agenda

Herfst oude buisse heide
za 23 okt

Fotoworkshop paddenstoelen Oude Buisse Heide

Geniet jij ook zo van al die prachtige paddenstoelen in de herfst, maar lukt het niet om deze mooi op de foto te zetten? Ga dan mee met de fotoworkshop van Natuurmonumenten.

OBV landschap
wo 10 nov
Wandelen

Landschapsfotografie voor beginners in de Oisterwijkse Bossen en Vennen

Wil je de basisprincipes van landschapsfotografie leren kennen? Doe mee met de landschapsfotografie - beginners workshop. Aangeboden door Beterelandschapsfoto.

Landschapsfotografie gevorderden
wo 10 nov
Wandelen

Landschapsfotografie voor gevorderden in de Oisterwijkse Bossen en Vennen

Je beheerst de techniek al en je weet hoe je in een landschapsfoto scherp stelt en die goed belicht. Je bent klaar voor de volgende stappen. Je wilt aantrekkelijke composities vastleggen. Je ontdekt in deze workshop hoe het werkt. Aangeboden door Betere Landschapsfoto.

Foto van de maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten, de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto insturen en maak je kans op een mooie prijs.

Doe mee

Tips voor de natuurfotograaf

1 fotografie gevonden
logo