ING Boswachterchallenge - OERRR

Deze herfstvakantie wordt het wel heel leuk en makkelijk om de natuur in te duiken. De Boswachter van OERRR komt namelijk bij je thuis! Doe online mee met de ING Boswachterchallenge en ontdek zo de natuur rondom jullie huis.

Boswachterchallenge

Vanwege de coronamaatregelen zijn er dit jaar geen ING Wilde Buiten Dagen op verschillende locaties in het land, maar kun je thuis je boswachterskills trainen tijdens de ING Boswachterchallenge. 

De ING Boswachterchallenge

Tijdens de Boswachterchallenge helpt jouw kind Boswachter Ruben van OERRR om moeder egel te vinden. Alles draait om het trainen van boswachterskills en het uitvoeren van spannende opdrachten. Tussendoor chat je via WhatsApp met Boswachter Ruben. En daarvoor hoeven jullie niet ver weg: alles kan in de tuin of in het parkje om de hoek gedaan worden.

Meedoen is simpel

Alles wat jullie hoeven te doen, is een berichtje sturen aan Boswachter Ruben via WhatsApp en de challenge begint vanzelf! Je opent het gesprek met Ruben door de QR-code hieronder te scannen met je telefoon of op de link 'Ik doe mee!' te klikken.

Ik doe mee!

Heb je nog vragen? Klik hier voor de speluitleg.

QR code

Boswachtersbadge van OERRR

Ondanks dat de ING Wilde Buiten Dagen niet live te bezoeken zijn, hebben we er wel voor gezorgd dat je ook dit jaar een nieuwe Boswachtersbadge van OERRR kan verdienen. Als je de ING Boswachterchallenge volbracht hebt, ontvang je direct een digtale badge. Wil je een echte badge ontvangen per post dan kun je deze online aanvragen. Binnen 2 weken ploft de Boswachtersbadge vanzelf op de mat.

ruben en badge

Voorwaarden en privacy

Door mee te doen met de ING Boswachterchallenge ga je akkoord met de voorwaarden die hierop van toepassing zijn. Lees hier de voorwaarden.

PDF Voorwaarden ING Boswachterchallenge

 

logo