ING Boswachterchallenge - OERRR

Afgelopen herfst kon je samen met boswachter Ruben de natuur rondom je eigen huis ontdekken. Door de ING Boswachterchallenge te spelen! Met deze digitale challenge hielp je boswachter Ruben bij het vinden van moeder Egel. De digitale speurtocht is helaas niet meer beschikbaar. Moeder egel is inmiddels veilig en maakt zich op voor haar winterslaap. Wie weet wacht er volgend jaar weer een nieuw avontuur….

Boswachterchallenge

De ING Boswachterchallenge?

Bij de ING Boswachterchallenge draait het om het trainen van boswachterskills en het uitvoeren van spannende opdrachten. En daarvoor hoef je niet ver weg: alles kan in de tuin of in het parkje om de hoek gedaan worden. Tussendoor chat je via WhatsApp met Boswachter Ruben en krijg je leuke tips en opdrachten. Heb je de challenge volbracht? Dan ontvang je de boswachtersbadge van OERRR. Je kunt de challenge op dit moment niet meer spelen maar hopelijk kan je volgend jaar weer op pad met boswachter Ruben. 

Zet je eigen speurtocht uit

In de tussentijd hoef je je natuurlijk niet te vervelen. Zet zelf een speurtocht uit in je buurt of check de andere speeltips van OERRR

logo