Naamloos document

Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen

Meld je kind nu aan voor OERRR >>

 

ING Wilde Buiten Dagen XXL in de Kaapse Bossen

Fotograaf: Bastiaan van MusscherKom naar de ING Wilde Buiten Dagen XXL op 22 en 23 oktober in de Kaapse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Een supergaaf evenement voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hier kunnen ze een echte boswachter van OERRR worden. Met een Boswachterspaspoort gaan ze op pad langs allerlei onderdelen. Als Spotwachter leren ze wild te spotten, als Spoorzoekers gaan ze op zoek naar echte sporen in het bos, als Vuurmeester gaan ze vuur maken zonder lucifers...en nog veel meer!

Meld je hier aan voor de ING Wilde Buiten Dagen XXL >

Nog geen lid van OERRR?

Meld je dan snel aan voor OERRR, ga gratis naar de ING Wilde Buiten Dagen en ontvang ook nog eens een mooi welkomstcadeau!

Wat is er allemaal te doen? 

Boswachterspaspoort

Kinderen worden stap voor stap een echte Boswachter van OERRR. Met een Boswachterspaspoort gaan ze op pad langs allerlei onderdelen: als Spotwachter leren ze wild te spotten, als Spoorzoekers gaan ze op zoek naar echte sporen in het bos, als Vuurmeester gaan ze vuur maken zonder lucifers.

NatuurExpo

Samen met de boswachters van Natuurmonumenten maken de kinderen een grote NatuurExpo. Hier kunnen eigen natuurvondsten of mini-musea kunnen tentoongesteld worden. OPROEP: neem je eigen natuurvondst of mini-museum mee!

Bospodium

Op het bospodium ontvangt Lisa Wade (oud-klokhuis presentatrice) speciale gasten. Samen met haar kunnen de kinderen boswachters, de wolvenexpert en de natuurdetective het hemd van het lijf vragen. Ook is er speciale aandacht voor de natuurvondsten en mini-musea van kinderen.

Boswachter van OERRR badge

Bij de verschillende onderdelen verzamelen kinderen stempels in hun paspoort. Is het Boswachterpaspoort vol met stempels? Dan ontvangt elk kind de felbegeerde Boswachter-van-OERRR-badge! Al deze bos-skills komen niet alleen in het bos van pas maar ook thuis tijdens het buiten spelen. Want OERRR is overal en altijd. 

Ouder dan 10 jaar?

Ga dan met leeftijdsgenoten op een avontuurlijke expeditie met de boswachter (10+ programma).

 

ING Wilde Buiten Dagen in het land

Naast de XXL in de Kaapse Bossen worden op nog 9 locaties in het land Wilde Buiten Dagen georganiseerd. Ook hier gaan kinderen op pad met hun boswachterspaspoort, spotten naar wild, zoeken sporen en maken vuur.  Ga naar de locatie van jullie keuze. Daar lees je meer informatie over de dag op die speciale plek en kun je je aanmelden!

 

 

De ING Wilde Buiten Dagen worden mogelijk gemaakt door ING

Al meer dan 20 jaar ondersteunt ING Natuurmonumenten in het beheer en behoud van Nederlands natuur- en cultuur erfgoed. Tjitske Benedictus (manager Sponsoring & Evenementen bij ING): we vinden het belangrijk natuur voor Nederlanders te helpen behouden én toegankelijker te maken, voor nu en voor later. Educatie en inspiratie van kinderen is daarin essentieel. Daarom zijn we sinds 2015 hoofdsponsor van OERRR. We willen een nóg grotere groep kinderen laten genieten en leren van de natuur. En samen met Natuurmonumenten de kinderen en hun ouders stimuleren om ook zelf de natuur in te gaan.

Meer over ING en Natuurmonumenten >>