ING Wilde Buiten Dagen XXL waren een succes! 

Meld je kind aan voor OERRR >

 

ING Wilde Buiten Dagen XXL in de Kaapse Bossen 2016

Het was dit jaar weer supergaaf op de ING Wilde Buiten Dagen XXL in de Kaapse Bossen! In de herfstvakantie kwamen heel veel kinderen naar het evenement op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk de foto's >>

Met een Boswachterspaspoort gingen ze op pad langs allerlei onderdelen. Als Spotwachter leerden ze wild te spotten, als Spoorzoekers gingen ze op zoek naar echte sporen in het bos, als Vuurmeester gingen ze vuur maken zonder lucifers...en nog veel meer!

Verslag van de dag

Noëlle brengt in haar nieuwste vlog verslag uit! Was jij ook van de partij? Laat ons in een reactie onder het filmpje weten wat je er van vond!

 

Impressie 2016

Bekijk hier foto's van de ING Wilde Buiten Dagen XXL in de Kaapse Bossen:

          

Fotografie: Bastiaan van Musscher

 

De ING Wilde Buiten Dagen worden mogelijk gemaakt door ING

Al meer dan 20 jaar ondersteunt ING Natuurmonumenten in het beheer en behoud van Nederlands natuur- en cultuur erfgoed. Tjitske Benedictus (manager Sponsoring & Evenementen bij ING): we vinden het belangrijk natuur voor Nederlanders te helpen behouden én toegankelijker te maken, voor nu en voor later. Educatie en inspiratie van kinderen is daarin essentieel. Daarom zijn we sinds 2015 hoofdsponsor van OERRR. We willen een nóg grotere groep kinderen laten genieten en leren van de natuur. En samen met Natuurmonumenten de kinderen en hun ouders stimuleren om ook zelf de natuur in te gaan.

Meer over ING en Natuurmonumenten >>