Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Scholenprogramma Bezoekerscentrum Veluwezoom

Kinderen leren veel in de natuur. Buiten het klaslokaal is een hele wereld te ontdekken. Dit doen ze door te kijken, te voelen, te horen en te ruiken. Natuureducatie legt de basis voor een duurzaam leven. Als kinderen beseffen hoe mooi de natuur in hun eigen omgeving is gaan ze er later voor zorgen, zij zijn de natuurbeschermers van de toekomst.

Onze buitenlessen, onder begeleiding van een vrijwillige boswachter, sluiten aan bij verschillende kerndoelen van het basisonderwijs; met name Kerndoel 39: De leerling leert met zorg om te gaan met het milieu.

Kinderen volgen een lesprogramma in Veluwezoom

Scholenprogramma Bezoekerscentrum Veluwezoom

In de folder vind je ons aanbod.

Algemeen

Aanmelden

Reserveer een buitenles via onderstaand aanvraagformulier. Let op: sla het document eerst op alvorens het te verzenden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor de buitenlessen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom? Bel dan met 026 497 91 00.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Veluwezoom
  • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
  • (026) 497 91 00
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

logo