Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

ING trotse hoofdsponsor van OERRR

ING staat achter OERRR: kinderen de natuur zelf laten beleven. Zodat zij de ervaringen later kunnen gebruiken. ING is daarom de hoofdsponsor van OERRR.

ING Wilde Buiten Dagen

OERRR daagt kinderen uit tot zelf ontdekken, initiatief tonen, samenwerken en spelen. ING vindt dit belangrijk en staat helemaal achter de ontwikkeling van kinderen. Via OERRR maken Natuurmonumenten en ING samen de natuur toegankelijk voor zoveel mogelijk kinderen. Spelen in de natuur heeft een positieve invloed op de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen.

Over ING

ING is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Je kan bij ING terecht voor allerlei producten op het gebied van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. ING is een Nederlands onderdeel van ING Groep, een wereldwijde financiële instelling met miljoenen klanten.

logo