Win een wildexcursie met boswachter Jamie

Tijdens de ING Wilde Buiten Dagen leer je alles wat je nodig hebt om een echte boswachter van OERRR te worden. Boswachter Jamie laat je zien hoe je ook thuis een echte boswachter kan worden. Ga jij de challenge met hem aan?

Boswachter Jamie

Tijdens de ING Wilde Buiten Dagen leer je alles wat je nodig hebt om een echte boswachter van OERRR te worden. Maar ook thuis kan je oefenen met boswachterskills. Boswachter Jamie laat je in onderstaande video’s zien hoe dat je dat doet. Elke week posten we een nieuwe video.

Challenge

Denk jij dat je het beter kan dan boswachter Jamie? Ga dan de challenge aan en deel jouw skill met #OERRRskills. Kan jij bijvoorbeeld net zo goed sporen zoeken als boswachter Jamie? Of kan jij weer heel iets anders: vogels herkennen of een hut bouwen? Laat het ons weten via #OERRRskills en wie weet win jij een wildexcursie met boswachter Jamie.

Uit alle inzendingen met de hashtag #OERRRskills op Instagram en Facebook kiezen wij de meest originele inzending. Deze persoon mag gratis mee op een wildexcursie met boswachter Jamie. De actie loopt tot 28 oktober. De winnaar zal voor 11 november een bericht krijgen over de uitslag.

Sporen zoeken

Hut bouwen

Egelhuis bouwen

logo