Ga direct naar inhoud

Live in Kasteel Hackfort – Italian Opera meets Jazz Mike del Ferro Trio & Christina Clark

Live in Kasteel Hackfort – Italian Opera meets Jazz Mike del Ferro Trio & Christina Clark

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 32,50
  • Ledenprijs: € 22,75
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 16,25
  • Ledenprijs: € 11,38
Activiteit

Live in Kasteel Hackfort – Italian Opera meets Jazz Mike del Ferro Trio & Christina Clark

Live in Kasteel Hackfort – Italian Opera meets Jazz Mike del Ferro Trio & Christina Clark

ZONDAG 22 september 2024

15:00 uur start voorstelling (14:30 uur ontvangst)

Belcanto zangrepertoire met Napolitaanse liederen en aria’s van o.a. Verdi en Puccini. Gevat in een eigentijdse setting en uitgevoerd door het Mike del Ferro Trio en de Amerikaanse opera zangeres Christina Clark. Opera en klassieke muziek zijn Mike del Ferro met de paplepel ingegoten. Hij startte op jonge leeftijd met klassiek piano totdat hij in aanraking kwam met jazz. Vanaf toen was er geen houden meer aan. Hij stortte zich op de jazz en besloot jazzpianist te worden. Echter de klassieke muziek liet hem toch niet los. Hij arrangeerde enige tijd geleden operarepertoire met een jazzinslag. Twee albums ontstonden op die manier. ‘Plays Belcanto’ en ’Opera Meets Jazz’ ft. Toots Thielemans op mondharmonica en accordeonist Richard Galliano. Het derde album ‘Italian Opera Meets Jazz’ werd opgenomen met het Metropole Orkest. De sopraan Claron McFadden zong mee op dit album.

Mike is echt een wereldmuzikant. Hij trad al in meer dan 120 landen op. Vroeger vaak samen met Toots Thielemans die hij jarenlang heeft begeleid op zijn tournees. Hij is de zoon van operazanger Len del Ferro die o.a. heeft samengewerkt met de wereldberoemde sterren Maria Callas en Leonard Bernstein. Christina Clark komt uit Minnesota. Zij studeerde zang aan de universiteit van Michigan. Ze speelde rollen als, Rosina, Frasquita en Gretel bij de Toledo Opera. Tegenwoordig werkt zij veel in Duitsland waar ze vaak hoofdrollen uit opera’s krijgt toebedeeld. Naast de opera houdt zij zich ook bezig met de jazz. Het Mike del Ferro Trio bestaat verder uit Ingo Senst op de bas en Sebastian Netta op de drums.

WELKOM VANAF 14.30 UUR

U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren in ons restaurant, wij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal

Baakseweg 8 – 7251 RH Vorden

P

Parkeren kan op het parkeerterrein van Natuurmonumenten, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid