Ga direct naar inhoud

Live in Kasteel Hackfort – The one and only Peter Lusse & Band

Live in Kasteel Hackfort – The one and only Peter Lusse & Band

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 27,50
  • Ledenprijs: € 19,25
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 13,75
  • Ledenprijs: € 9,63
Activiteit

Live in Kasteel Hackfort – The one and only Peter Lusse & Band

Live in Kasteel Hackfort – The one and only Peter Lusse & BandDe jaren 60. Dat waren mooie jaren! Een historische periode waarin afgerekend werd met het juk van de oudere generaties. De jongeren van toen hebben hun ‘eigen wereld’ gecreëerd. Ketens werden afgeworpen, horizons werden verbreed, er werd geëxperimenteerd en de vrije liefde was een feit.

Dit vinden we terug in de pakkende muziek uit die periode die tot vandaag nog swingt en ongekend populair is, zelfs onder de jongere generaties. De jaren zestig waren fenomenaal en de muziek heeft indruk gemaakt!

Dit fenomeen wordt weer tot leven gewekt op het podium waarmee Peter Lusse met een groep professionele en zeer gepassioneerde muzikanten ‘The One And Only’ het publiek mee terug neemt naar die roerige jaren. De show zelf bestaat uit spetterende muziek met het nodige theater en vooral ‘veel plezier’ maken op het podium als uitgangspunt! Maar niet alleen op het podium. Het publiek meenemen en de interactie opzoeken zijn belangrijke factoren tijdens de show. ‘Gij zult niet stil zitten!’

Met veel humor, wat zelfspot en uiteraard swingende nummers neemt Peter met zijn band je mee op een muzikale reis door de jaren zestig!

Met dikke knipoog speelt de band uitsluitend nummers uit die tijd met een vrouwennaam in de titel, Alhoewel uitsluitend vrouwennamen….op een gegeven moment gebeurt er iets waardoor de rollen omgedraaid worden…

Uit de eerste optredens bleek dat het publiek ‘aangenaam verrast’ was. Een echte aanrader!

WELKOM VANAF 14.30 UUR

U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren in ons restaurant, wij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal

Baakseweg 8 – 7251 RH Vorden

P

Parkeren kan op het parkeerterrein van Natuurmonumenten, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid