Ga direct naar inhoud

Villa Oud Groevenbeek op de Veluwe

Villa Oud Groevenbeek op het landgoed met dezelfde naam ligt in Ermelo en is een in Jugendstil-stijl gebouwd Rijksmonument. Je kunt er een luxe hotelsuite huren op basis van zelfvoorziening - of zelfs de hele villa.

Vakantiesuites in villa Oud Groevenbeek

Adellijk onderkomen

Je voelt je wel even een jonkvrouw of edelman uit de vorige eeuw als je de lange oprijlaan oprijdt en het landhuis tussen de haagbeuken en eiken ziet liggen. Of je nu met z’n tweeën komt of met 22 gasten, hier logeren is een unieke ervaring. De villa heeft vijf suites met ieder een eigen woonkamer, woonkeuken en badkamer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke salon. Rondom de villa staat tuinmeubilair voor de gasten van de suites. In overleg kan de organisatie een passend programma of cateringpakket samenstellen.

Landgoedwijn

De villa ligt in een prachtige tuin waar vroeger groenten en fruit werden geteeld. Vanaf de heuvel loop je naar de kasteelachtige watertoren uit 1912 en de druivenkas uit 1915. Hierin groeien de druiven die worden gebruikt voor de eigen landgoedwijn  'Chateau Oud Groevenbeek'.

Vanuit het huis loop je naar het theehuis, over de paden langs de Volenbeek, de sprengkop en de grafheuvels op de Groevenbeekse heide. Hier komen buizerds, haviken, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen, groene, zwarte & middelste bonte spechten en ijsvogels voor.  Ook leuk: mee op excursie met de boswachter van Natuurmonumenten of een dagje naar Putten, Ermelo, Harderwijk, Apeldoorn,of het Kroller Muller museum.

Reserveer Villa Oud Groevenbeek

Aantal personen: 20            Wifi: ja

Aantal slaapkamers: 6        Huisdieren toegestaan: nee

Aantal badkamers: 5

 

  • Tuinsuite (2 pers.), begane grond, met veranda. Boeken
  • Laansuite (2 pers.), 1e verdieping, met balkon. Boeken
  • Vijversuite (2 pers.), 1e verdieping, met klein balkon. Boeken
  • Torensuite (4 pers.), 2e verdieping, met kamer in de toren. Boeken
  • Lindensuite (2 pers.), 2e verdieping, met bedstee. Boeken
  • Totale villa (24 pers.) Boeken

Voorproefjes

Maak alvast een wandeling op Oud Groevenbeek om een kijkje te nemen. Klik hier voor een rondwandeling.

Vakantiewoning Villa Oud Groevenbeek Veluwe 2022
Vakantiewoning Oud Groevenbeek 2022

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid