Ga direct naar inhoud
Nieuws

Koop je kerstboom bij boswachter Bart!

04 december 2018 | Anouk Ballot

Op zaterdag 8 december krijg je van Natuurmonumenten een unieke kans om in een bosje op landgoed ’t Waliën, tussen 10 en 15 uur, je eigen kerstboom uit te zoeken. Samen met het hele gezin mag je deze zelf omzagen. Uitspitten mag ook. Boswachter Bart zorgt voor gereedschap. Kerstboom tot 2 m. kost € 10 voor leden van Natuurmomenten en € 15 voor niet leden. Opbrengst is voor de natuur! En natuurlijk kun je ter plekke nog lid worden.

Speciale kerstboom verkoop bij Natuurmonumenten Achterhoek

Boswachter Bart plantte ooit een stukje bos in met ‘kerstbomen’, diverse sparren dus. Er staan er nu zoveel dat er bomen tussenuit mogen. Trek warme kleren en een paar goede handschoenen aan, zoek dé ideale kerstboom uit en ga samen met het hele gezin aan de slag. Boswachter Bart zorgt voor scheppen en zagen.

Kerstbomen tot 2 meter kosten 10 euro voor leden, 15 euro voor niet leden. Voor grotere bomen geldt een andere prijs. Met de koop steun je het werk van Natuurmonumenten in de Achterhoek. En zelf je eigen kerstboom uit het bos halen geeft toch zeker een heerlijk nostalgisch kerstgevoel!

Locatie: tussen 10:00 en 15:00 uur heet boswachter Bart je van harte welkom op landgoed ‘t Waliën, bosingang tegenover Oude Borculoseweg 16. Vlaggen geven je vanaf de weg aan waar je moet zijn.

 

Anouk Ballot
Anouk Ballot