Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Werkzaamheden parkeerplaats Posbank Veluwezoom

31 oktober 2016 | Susanne Blommaert

De parkeerplaats bij de Posbank wordt verhard en heringericht. De werkzaamheden starten 7 november en duren tot eind 2016.

Werkzaamheden parkeerplaats Posbank Veluwezoom

Op maandag 7 november starten de werkzaamheden. De parkeerplaats naast Paviljoen De Posbank zal worden verhard, heringericht in parkeervakken en voorzien van rijrichtingaanduiding. Door de parkeerplaats in te delen in parkeervakken, kan de ruimte efficiënter gebruikt worden en zal de capaciteit naar schatting toenemen met ongeveer een kwart. De werkzaamheden duren nog tot het einde van het jaar en gaan in fases. Daardoor blijft steeds een deel van de parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers van het paviljoen en het omliggende natuurgebied. Waar je kunt parkeren zal met borden worden aangegeven.

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo