Ga direct naar inhoud
Nieuws

Laatste tickets ledendag Het Verdriet van de Zuiderzee!

25 juli 2022 | Hanneke Wijnja

De opbouw is begonnen, over enkele weken start de voorstelling Het Verdriet van de Zuiderzee vanaf ons Oudemirdumerklif. Voor Natuurmonumenten leden is er op zondag 14 augustus een exclusieve ledendag. Voor de avondvoorstelling zijn nog tickets te boeken.

Podium verdriet van de zuiderzee

Over enkele weken start Het Verdriet van de Zuiderzee vanaf ons Oudemirdumerklif. Voor bestaande Natuurmonumenten leden is er op zondag 14 augustus een speciale ledendag met een voorstelling om 19:30 uur waarvoor nog enkele tickets te koop zijn via www.lawei.nl/natuurmonumenten. Bij deze voorstelling is er onder andere een exclusieve inleiding van de regisseur van de voorstelling, Geert Lageveen. Vergeet niet je ledenpas mee te nemen naar de voorstelling. Je mag per lidmaatschap nog één extra kaartje bijbestellen.

Ben je nog geen lid van Natuurmonumenten? Koop dan een ticket en ontvang 10 euro korting bij het afsluiten van een lidmaatschap! Tickets koop je hier: www.verdrietvandezuiderzee.nl/tickets/

Tip in combinatie met de voorstelling

Van 22 juli 2022 tot en met 8 januari 2023 is de expositie ‘Leven met een verdwenen zee’ te bekijken in Bezoekerscentrum Mar & Klif te Oudemirdum. De expositie sluit aan bij de theatervoorstelling Het Verdriet van de Zuiderzee en laat het leven langs de Gaasterlandse Zuiderzeekust zien, vroeger en nu. Het hart van de tentoonstelling zijn 5 portretten van hedendaagse bewoners in foto en video, die in opdracht van Orkater en De Lawei zijn gemaakt. Ook onze eigen boswachter Sander Veenstra werd geportretteerd. Bekijk hier zijn videoportret alvast:

Gaasterlanners - Sander Veenstra

Hanneke Wijnja
Hanneke Wijnja