Ga direct naar inhoud
Nieuws

Natuurmonumenten werkt samen met supscholen in de Vechtplassen

25 juni 2019 | Tamara Overbeek

Natuurmonumenten stimuleert graag deze natuurvriendelijke vorm van recreatie en werkt daarom samen met supschool ‘ikSup’ uit Loosdrecht en mobiele supschool ‘Sup up your life’ uit Ankeveen. Beide supscholen dragen op hun manier bij aan het onderhoud van de natuur in dit prachtige gebied. Een mooi voorbeeld van bedrijfsparticipatie in natuurbescherming in het Oostelijke Vechtplassengebied.

suppen bij zonsondergang

Relaxt en duurzaam

Suppen is een hele relaxte en duurzame manier om actief te zijn in de natuur. De combinatie van sporten ín de natuur is een trend en draagt bij aan het welzijn van de mens. De kanoroutes van Natuurmonumenten in de Kortenhoefse plassen en de Vuntus zijn bij uitstek geschikt om met een sup geruisloos door het water te glijden en te genieten van de vele zingende vogels.

Bedrijfsparticipatie

Natuurmonumenten stimuleert deze natuurvriendelijke vorm van recreatie graag en werkt daarom samen met supschool ‘ikSup’ uit Loosdrecht en mobiele supschool ‘Sup up your life’ uit Ankeveen. Beide supscholen dragen door middel van ledenwerving, opruimacties en/of een financiële bijdrage per deelnemer direct bij aan het onderhoud van de natuur in dit mooie gebied. Daarom is deze samenwerking een goed voorbeeld van bedrijfsparticipatie in natuurbescherming in het Oostelijke Vechtplassengebied.

Tamara Overbeek
Tamara Overbeek