Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kom naar Open Monumentendag

Tijdens Open Monumentendag op 14 en 15 september 2019 opent Natuurmonumenten de deuren van tientallen cultuurhistorische gebouwen. Kom kijken in bijzondere gebouwen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Slot Haamstede

Open Monumentendag 2019

Dit jaar staat het thema 'Plekken van Plezier' centraal tijdens de Open Monumentendag. De verrassende verhalen die daarbij horen, komen aan bod tijdens rondleidingen, excursies en demonstraties. Natuurmonumenten opent hiervoor haar landhuizen, kastelen, molens, forten, boerderijen en eendenkooien.

Bekijk de locaties

Agenda

hal jachtslot
za 06 jun
Wandelen

Fotograferen in Jachtslot Mookerheide

Wekelijks krijgen wij verzoeken van fotografen om in het jachtslot te mogen fotograferen. Op sommige ochtenden zetten wij voor fotografen de deuren van het jachtslot wagenwijd open.

kooi spang
za 06 jun
Cultureel

De geheimen van eendenkooi Spang - Vrije inloop van 12:30 tot 16:30

Neem een kijkje in eendenkooi Spang op Texel. Ontdek de oude ambacht en het leven met de natuur van de kooiker en zijn hondje.

Open dag Fort bij Spijkerboor
zo 07 jun
Cultureel

Open dag Fort bij Spijkerboor

Verken Fort bij Spijkerboor zelf met een routebeschrijving!

logo