Overzicht

Schenken

 • Paddenstoel

  Schenken met belastingvoordeel

  De natuur is voor ons belangrijk. We maken ons sterk voor alle natuur die nog over is. Helpt u mee deze te beschermen? Dit kan door te schenken met belastingvoordeel.

 • 160-word-lid-achergrond

  Hoe kan ik een grote gift doen?

  Overweegt u een gift van € 500 of meer aan Natuurmonumenten? Dat kan in de vorm van een eenmalige gift of periodieke gift, door Natuurmonumenten op te nemen in uw testament of door een Fonds op Naam in te stellen. Met uw bijdrage kunnen we samen de natuur in Nederland beschermen en versterken.

 • Herten

  Een grote gift aan Natuurmonumenten

  Een bos vlak bij uw woonplaats, het strand op een van de Waddeneilanden of de hei op de Veluwe. Heeft u ook zo’n plek in de natuur waar u graag komt of waaraan u mooie herinneringen koestert? Of wilt u graag een bijdrage leveren aan behoud en herstel van cultuurhistorische gebouwen? Natuurmonumenten beschermt en behoudt deze plekken, voor nu en later. En uw steun daaraan maakt het verschil.

 • Paddenstoel

  Algemeen Nut Beogende Instellingen en de Belastingdienst (ANBI)

  Wanneer u wilt schenken aan een goed doel zijn er speciale fiscale regels van toepassing. Natuurmonumenten is bij de Belastingdienst geregistreerd als een ANBI.

 • logo