Ga direct naar inhoud

Vergaderen bij het Naardermeer

Wil je vergaderen op een inspirerende en goed bereikbare plek in de natuur? Kom dan naar de prachtige vergaderlocatie bij Gasterij Stadzigt. Centraal gelegen tussen Hilversum en Amsterdam

Vergaderen Naardermeer

Helder water, dicht moerasbos en drassige weilanden; het Naardermeer ligt als een groene oase tussen Amsterdam en Hilversum. Zeldzame dieren als de otter en purperreiger voelen zich helemaal thuis in dit beschermde natuurgebied. Kom naar de prachtige vergaderlocatie bij Gasterij Stadzigt, deze locatie is inspirerend en goed bereikbaar. 

Vergaderen Naardermeer

Vergaderzaal bij Gasterij Stadzigt

Vergaderen Naardermeer

Vergaderen bij het Naardermeer

Faciliteiten

Huur een van onze modern ingerichte vergaderruimtes.  Bekijk hier de tarieven

Jac. P. Thijssezaal

  • Flexibele opstelling: in theateropstelling maximaal 70 personen, maar andere opstellingen met tafels kan ook.
  • Groot scherm met HDMI- en laptopaansluiting
  • WiFi
  • Flipover

De Hooiberg

  • Maximaal 20 personen
  • Groot scherm met HDMI- en laptopaansluiting
  • WiFi
  • Flipover

Pauze in de natuur

Dit prachtige gebied is perfect vanaf het water te verkennen. Boek direct een vaartocht met de boswachter bij het vergaderarrangement. Reserveer via Gasterij Stadzigt: e-mail [email protected] of bel 035-694 83 83

Groepsvaartocht Naardermeer

Groepsvaartocht Naardermeer

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten. Bekijk het zakelijk arrangement van Gasterij Stadzigt.

LUnch

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Adres

Stadzigt (Naardermeer)

Meerkade 2a

1412 AB Naarden

Routebeschrijving

Reserveren

Reserveer een vergaderruimte via het online formulier of stuur een e-mail naar: [email protected] of bel 035-694 83 83.