Chaudfontaine

Chaudfontaine zet met de campagne ‘Puur Natuur’ in op het beleven en beschermen van de natuur. Op een speciale website legt Chaudfontaine uit waarom zij alles aan de natuur te danken heeft en wil bijdragen aan het behoud ervan. Het werk van Natuurmonumenten en een aantal projecten krijgt een podium op deze site. Daarnaast worden consumenten via social media opgeroepen om ook aan de projecten mee te doen, met wandelingen door natuurgebieden en de bescherming van weidevogels.

Direct naar

Bij Chaudfontaine doet de natuur al het werk om een natuurlijk mineraalwater voor ons te maken. 60 jaar lang wordt het aan de voet van de Belgische Ardennen door de natuur zelf gefilterd. Het enige wat Chaudfontaine hoeft te doen is het water te bottelen.

Chaudfontaine is hier dankbaar voor en wil daarom blijvend zorgdragen voor de natuur, niet alleen rond hun bron, maar ook daarbuiten. Want, zorg voor de natuur kent naar de maatstaven van Chaudfontaine geen grenzen.

Daarom start Chaudfontaine in 2017 Puur Natuur Projecten. Een initiatief om Natuurmonumenten te steunen met het beleven en beschermen van de lokale natuur als insteek.

Voor meer informatie zie chaudfontaine.nl/puurnatuur