Schilders gezocht op de buitenplaatsen

Op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen vind je veel weilanden, wegen en paden. Vanouds staan er op de landgoederen dan ook veel historische hekken en rasters. In de tijd dat er nog veel tuinlieden in dienst waren van de eigenaren was er regelmatig onderhoud. Maar tegenwoordig kost het Natuurmonumenten, ondanks de bestaande vrijwilligersgroepen, steeds meer moeite om al dat schilderwerk goed te onderhouden. We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die zich specifiek gaan toeleggen op schilderwerk.


Functienaam: vrijwilliger schilderwerk
Tijdsbesteding: een of twee dagdelen per week 
Vertrekpunt: Buitenplaats Gooilust in ‘s-Graveland

Wat houdt de functie in?
Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers die zich specifiek gaan toeleggen op het schilderen van hekken, slagbomen, banken en palen. We denken aan een groepje van twee of drie personen dat een – of tweemaal per week bezig gaat met dit schilderwerk. De weekdagen zijn in overleg in te vullen, halve of hele dagen. Enige ervaring met schilderen en technisch inzicht (als professional of doe-het-zelver) is gewenst.


Wat bieden wij?
•    Afwisselend, zelfstandig en inspirerend vrijwilligerswerk.
•    Een werkplek in een prachtig natuurgebied.
•    Reiskostenvergoeding.
•    Vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten.

Informatie en sollicitatie
Past deze functie bij jou? Neem dan contact op met Peter Leermakers, boswachter vrijwilligers coördinatie van de eenheid Gooi en Vechtstreek:   [email protected] of 06-54295143.