Lesprogramma Gooi- en Vechtstreek

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland biedt een uitgebreid en afwisselend aanbod aan natuuractiviteiten voor het basisonderwijs.

Twee kinderen vermaken zich met het lesprogramma van Gooi en Vechtstreek

In de buitenlucht zijn kinderen helemaal in hun element. Klimmen in een boom, op blote voeten door de modder rennen of een spannende speurtocht doen in het bos. Wij hebben voor elke leeftijd een passende activiteit die aansluit op de kerndoelen van het basisonderwijs.

Klik voor meer informatie en reserveren op onderstaande links.

Met gids van Natuurmonumenten

Zelfstandig op pad

Ontmoet de boswachter online in de klas

Reserveren

Je kunt reserveren via de website omgevingseducatie.nl of mail naar [email protected].

Activiteiten in de buurt

Een overzicht van het scholenprogramma van het Naardermeer

Activiteiten voor BSO's

Voor de Buitenschoolse Opvang (BSO's) organiseren we speciale activiteiten in de natuur. Zowel in de kindervakanties als daarbuiten is er een gevarieerd aanbod voor elke leeftijdsgroep.
Meer informatie

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
  • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
  • (035) 656 3080
  • [email protected]
  • Vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht) Neem de afslag Hilversum. Ga linksaf onder het viaduct door en volg deze weg richting Hilversum (N201). Na ongeveer 8 km neem je bij de stoplichten afslag ’s-Graveland. Je rijdt rechtdoor ’s-Graveland in. Je rijdt nu op het Zuidereinde. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Noordereinde (het bezoekerscentrum staat bij de kruising al aangegeven op de ANWB-borden). Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je rechterhand. Vanaf de A1 (uit de richting Amsterdam) Neem de afslag Blaricum/Huizen. Aan het einde van de afrit steek je de weg over. Je rijdt nu op de Amersfoortsestraatweg (parallel aan de A1). Bij de stoplichten volg je de afslag Bussum/’s-Graveland. Deze weg (Ceintuurbaan) rij je helemaal uit tot de volgende afslag ’s-Graveland. Bij de tweede stoplichten neem je de afslag Amsterdam/’s-Graveland/Weesp, je rijdt nu op de Franse Kampweg. Deze weg volg je tot de stoplichten bij de afslag ’s-Graveland. Sla linksaf het Noordereinde op. Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je linkerhand.

logo