30% korting op entréeprijs bij de Tuinen van Appeltern

Inspiratie opdoen voor je tuin tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit? Wandel door de 200 voorbeeldtuinen, beleef de natuur en het insectenleven op het speciale Ontdekkingseiland. Op vertoon van je ledenpas en deze bon.

De tuinen van Appeltern

Bezoek de Tuinen van Appeltern met korting

Inspiratie opdoen voor je tuin tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit? Kom naar De Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Europa! Hier vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied.

Korting is geldig van 1 maart t/m 30 september 2021.

Geen dag is hier hetzelfde..

steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast. Voor tuinvragen staat er ieder weekend een Appeltern Tuinexpert voor u klaar deze te beantwoorden.

Daarnaast is er altijd wat te doen en te beleven in De Tuinen van Appeltern! Bezoek bijvoorbeeld de Wilde Weelde Wereld, een natuurvriendelijke en duurzame buurttuin of speel een potje Kick&Golf, een combinatie tussen voet- en midgetgolf. Kom plantenshoppen op onze tuinmarkt en laat de kids heerlijk ravotten op het grote Ontdekkingseiland!

Tijd voor een pauze?

Geniet van een high-tea of een picknick, of kies één van de vers belegde broodjes of een frisse salade, het is maar net waar je zin in hebt. Dit is buiten heerlijk vertoeven op één van de terrassen of pleinen, maar ook restaurants bieden hier mogelijkheden binnen voor.

Tenslotte biedt het park vele workshops en activiteiten en staat er iedere maand een ander thema centraal. Bekijk het complete programma en overige informatie op www.appeltern.nl.

De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2 A, 6629 AD Appeltern

Voorwaarden:

  • Korting is geldig op volwaardige betaling van de op dat moment geldende reguliere entreeprijs van €12,50 of €14,00.
  • Geldig t/m 30 september 2021.
  • Niet geldig i.c.m. andere (groeps)kortingen/aanbiedingen.
  • Max. 4 personen per bon.
  • Op vertoon van je ledenpas van Natuurmonumenten en de bon uit het voordeelbonnenboekje dat u bij de ledenpas 2021 kreeg toegestuur
logo