Fiets en Wandelbeurs Online Experience

De leukste beurs voor fietsers en wandelaars gaat dit jaar 100% digitaal onder de noemer Fiets en Wandelbeurs Online Experience. Ontdek op vrijdag 23 en zaterdag 24 april nieuwe routes en bestemmingen in de online beurshal, volg online lezingen en workshops en doe mee met allerlei acties.

Online Experience

De fysieke beurs kan op 7-8 mei dit jaar geen doorgang vinden vanwege de coronacrisis, waardoor de ontwikkeling van een digitaal event in een stroomversnelling kwam. De techniek staat tegenwoordig voor niets. Chatten of videobellen met exposanten, digitale stands bezoeken, brochures downloaden, ja, zelfs mede-bezoekers ontmoeten in het Fiets en Wandelcafé: het is allemaal mogelijk.

Online beurshal
Startpunt voor je digitale ontdekkingsreis is de online beurshal, waar  je stands van bestemmingen, reisbureaus en andere organisaties met een paar muisklikken tevoorschijn tovert. Op zoek naar onafhankelijk advies? Schuif online aan tafel en stel je vragen ‘in real time’ aan ervaren fietsers en wandelaars, die je graag op weg helpen.

Lezingen
Auteurs, avonturiers en ontdekkingsreizigers nemen je in het online lezingprogramma mee op hun reizen door met name Europa; van de Noordkaap tot het Heilige Schiereiland in Portugal, en van Griekenland tot Ierland.

Workshops: doe mee
Ook de workshops zijn uiteraard online en dat geeft je de kans thuis mee te doen of zonodig mee te bewegen. Fietsreparatie, yoga onderweg of koken op de camping: keuze genoeg. Heb je iets gemist? Geen nood. Na afloop van het event kun je nog twee weken lang de stands bezoeken en lezingen volgen.

Aanbieding
Leden van Natuurmonumenten krijgen 3 euro korting in de voorverkoop (t/m 22 april) t.o.v. de ticketprijs op beursdagen (€ 7). Let op: deze aanbieding is alleen in de voorverkoop geldig.

Voor meer info over de beurs: www.fietsenwandelbeurs.nl.

Bestel je tickets via: www.fietsenwandelbeurs.nl/ticketshop/nmonline

logo