Korting op autohuur bij Europcar

5% korting op uw autohuur bij Europcar in Nederland

Wilde eend

Energiezuinig rijden met GoforGreen

Europcar hecht veel waarde aan een milieuvriendelijke samenleving en levert een positieve bijdrage door o.a. de introductie van het energiezuinige autoverhuur label: GoforGreen. In het GoforGreen wagenpark zitten uitsluitend energiezuinige auto's met energielabel A en B en hybride auto's. Goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Andere milieumaatregelen

Naast de introductie van het GoforGreen label zorgt Europcar uiteraard voor andere maatregelen om het milieu te besparen zoals een juiste bandenspanning bij huurauto's. Dit scheelt veel in brandstofverbruik. Daarnaast zijn bijna alle dieseluitvoeringen uitgerust met een roetfilter.

Europcar & Natuurmonumenten

Uit de huuropbrengsten van auto's uit het GoforGreen wagenpark schenkt Europcar een vast percentage aan Natuurmonumenten. Dit bedrag komt ten goede aan het realiseren van het verhoogde uitkijkpunt over de Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast steunt Europcar Natuurmonumenten bij speciale acties zoals het klimaatbos.

Actie

Speciaal voor jou als lid van Natuurmonumenten heeft Europcar een exclusieve aanbieding: je ontvangt 5% korting op uw autohuur bij Europcar in Nederland!

Let op: Vermeld bij het reserveren wel de promotiecode 20090901.

Klik hier om direct te reserveren

 

Europcar logo
logo