Ontvang 20% korting op je nieuwe Gazelle fietstas*

De Gazelle Fietstas is een praktische en stijlvolle fietstas met een luxe uitstraling dankzij de hoogwaardige afwerking.

*Deze korting is geldig van 01-02 t/m 31-03-2021

Gazelle fietstas

De inhoud van de tassen is een ruime 37 liter, 18,5 liter per tas. Alles blijft goed droog doordat de fietstas spatwaterdicht is en over een regenhoes beschikt. Gemakkelijk van de fiets te halen door het snelle en eenvoudig te bedienen MIK systeem* en bij bevestiging meteen beveiligd tegen diefstal. Beleef en bescherm samen met Gazelle de natuur op de fiets. #goedbezigfietser     

Hoe vraag ik de cashback aan ? 

● Ga naar www.gazellecashback.nl om je cash back aan te vragen. Doe dat binnen twee weken na de aankoopdatum op je aankoopbewijs. 

● Vul de benodigde gegevens in en upload je aankoopbewijs 

● Ga akkoord met de actievoorwaarden en verstuur je aanvraag. 

● Je aanvraag wordt in behandeling genomen. 

● Als je aanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag van de cashback binnen 3 weken na de aanvraagdatum, gestort op de opgegeven bankrekening   

* De fietstassen kunnen bevestigd worden op fietsen die zijn uitgerust met een MIK-achterdrager. Voor fietsen zonder de MIK-drager dient een MIK-adapter te worden aangeschaft. Deze zijn echter niet verkrijgbaar bij Gazelle en vallen niet onder de cashbackactie.  

logo