Ontvang een 2e kop koffie of thee gratis per persoon

Na een fijne wandeling of fietstocht in de natuur kun je heerlijk genieten van iets lekkers in een aantal horecagelegenheden in de gebieden van Natuurmonumenten. Ontvang een 2e kop koffie of thee gratis bij bestelling van koffie/thee met gebak tegen inleveren van de originele bon uit de contributiemailing.

2e kop koffie of thee gratis

Kijk voor de deelnemende horeca verder op deze pagina. Openingstijden en op welke dagen de bon ingeleverd kan worden verschilt per horecagelegenheid, zie onderstaande informatie.

Voorwaarden

  • Geldig: t/m 30 april 2020
  • Alleen korting bij inleveren van originele bon
  • De bon kan 1x bij 1 horeca-gelegenheid ingeleverd worden
  • Maximaal 2 personen per bon en beide personen bestellen koffie/thee met gebak
  • De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Voor deelnemende horeca zie onderstaande informatie
  • Check voor openingstijden de website van de deelnemende horeca
  • Let op: Bij een aantal horeca gelegenheden is de bon niet geldig op zon-en feestdagen

Groot Speijck bij de Oisterwijkse bossen en vennen

Bezoekerscentrum Oisterwijk en horeca Groot Speijck zijn onder één dak gevestigd in het natuurgebied bij de Oisterwijkse bossen en vennen. Aan het Speijckven op het bosterras is het heerlijk om te ontspannen. Geniet van een kopje koffie terwijl je toegezongen wordt door de fluitende koolmeesjes of nestel je binnen bij onze open haard en de warme knuffelmuur. Op deze unieke plek in de Oisterwijkse bossen bakken wij de hele dag verse appeltaartjes en kun je ook onze eigen Speijckkoek met Oisterwijkse honing proeven.

Bij Groot Speijck kun je de bon inleveren en bij bestelling van koffie/thee met gebak een 2e kop koffie of thee gratis krijgen.

Voor meer informatie over deze horecagelegenheid en de openingstijden zie www.grootspeijck.com.

Vergeet niet de originele bon mee te nemen.

 

Horeca Groot Speijck

Gasterij Wielrevelt op landgoed Haarzuilens

Gasterij Wielrevelt ligt op het landgoed Haarzuilens. De gasterij heeft een heerlijk groot terras wat uitloopt in de boomgaard. Een prachtig stukje landleven kun je hier ervaren. Bij gasterij Wielrevelt kun je de bon die je bij de ledenpas ontvangt inleveren en genieten van een 2e kop koffie of thee gratis bij bestelling van een goed kopje koffie of thee en bijv. huisgemaakte appeltaart.

Voor meer informatie over deze horecagelegenheid en de openingstijden, ga naar www.hoevewielrevelt.nl.

Vergeet niet de originele bon mee te nemen.

Landgoed Haarzuilens Gasterij Wielrevelt

Theehuis en restaurant Châlet Helenaheuvel in de Kaapse Bossen

De Kaapse Bossen liggen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en hier is Theehuis en restaurant Châlet Helenaheuvel gevestigd. Geniet onder het genot van een kop koffie/thee met gebak van het prachtige natuurschoon rondom het theehuis.

Neem de originele bon die wordt meegestuurd met je ledenpas mee en ontvang een 2e kop koffie of thee gratis.

Voor meer informatie en openingstijden van deze horecagelegenheid, zie www.helenaheuvel.nl

Vergeet niet de originele bon mee te nemen.

Theehuis en restaurant Helenaheuvel

Brasserie Veluwezoom in Nationaal Park Veluwezoom

In het bezoekerscentrum van Natuurmomenten vind je Brasserie Veluwezoom. Een goed begin- of eindpunt van een dagje Nationaal Park Veluwezoom. Of een moment van uitrusten en genieten van heerlijk samen eten en drinken. Lever de originele bon die is meegestuurd met je ledenpas in en ontvang een 2e kop koffie of thee gratis bij bestelling van koffie of thee met gebak.

Voor meer informatie over deze horecagelegenheid en de openingstijden, kijk op www.brasserieveluwezoom.nl

Vergeet niet de originele bon mee te nemen.

Brasserie Veluwezoom

Brambergen in de Gooi en Vechtstreek

Café-restaurant Brambergen ligt in het natuurgebied Gooi-en Vechtstreek. Op Landgoed Boeckensteyn in ’s-Graveland kunt u zowel binnen als buiten genieten van een heerlijke kop koffie of thee met gebak.

Tegen inlevering van de originele bon die wordt meegestuurd met je ledenpas ontvang je bij een kop koffie of thee met gebak een 2e kop koffie of thee gratis per persoon.

Bij Brambergen kun je de bon van maandag t/m zondag inleveren. Voor meer informatie over deze horecagelegenheid en de openingstijden zie www.brambergen.nl.

Vergeet niet de originele bon mee te nemen.

Brambergen

Belevenisboerderij Schieveen op het Rotterdams platteland

Aan de rand van de stad, midden op het Rotterdams platteland, staat de Belevenisboerderij Schieveen van stadsherder Martin Oosthoek. Je kunt hier kippen, koeien, geiten en vooral veel schapen voeren en aaien. Wil je de lammetjes zien, onze schapen lammeren vanaf 1 januari tot half februari. Kinderen kunnen spelen in de speelnatuur van OERRR. Boerin Petra bakt er de heerlijkste Schieveense kruidkoek (naar de naam van de polder). Met de originele bon die is meegestuurd met je ledenpas ontvang je een 2e kop koffie of thee gratis bij bestelling van koffie of thee met de Schieveense kruidkoek.

Voor alle informatie over de Belevenisboerderij, ga naar www.belevenisboerderij.nl.

Vergeet niet de originele bon mee te nemen.

Belevenisboerderij
logo