natuurgebied

Fort Kijkuit

Vergaderen in de natuur

Dicht bij Hilversum, Utrecht en Amsterdam bevindt zich Fort Kijkuit. Een unieke vergaderlocatie van Natuurmonumenten midden in de natuur en van alle gemakken voorzien.

Fort Kijkuit biedt plaats aan maximaal 25 personen en is te boeken voor vergaderingen, workshops en trainingen. Vanuit de vergaderzaal heb je direct uitzicht over de natuur. Vogels vliegen langs en regelmatig staan er reeën voor het raam. Deze unieke locatie in een oud militair gebouw zal iedereen inspireren. Tussen het vergaderen of trainen door kan je buiten een stukje lopen of lekker uitwaaien op het metershoge uitzichtpunt.

Van alle gemakken voorzien

Bij de huur van deze zaal is water, koffie en thee inbegrepen. WIFI en een smartboard zijn aanwezig en gratis te gebruikenLunch en overige cateringwensen zijn op aanvraag beschikbaar.

Kosten

  • Dagdeel: € 175,-
  • Hele dag: € 350,-
  • Lunch is niet inbegrepen, maar op aanvraag/verzoek beschikbaar

Locatie

Fort Kijkuit vind je langs de N201. De provinciale weg tussen Hilversum en Vinkeveen.
Gabriëlweg 6
1241 ND KORTENHOEF

Het adres wordt niet door alle navigatiesystemen herkend. Soms is het nodig om in plaats van Kortenhoef, Wijdemeren als woonplaats in te voeren. Lukt dit niet? Print dan de route uit via Google Maps of neem contact met ons op voor een routebeschrijving.

Reserveer deze locatie

Voor meer informatie en reserveringen neem je contact met ons op via telefoonnummer: (0294) 26 82 22 of stuur een e-mail naar m [dot] vanesch [at] natuurmonumenten [dot] nl

 

word nu lid