Nieuws van de boswachter

Scholenprogramma Brunssummerheide weer van start

23 juni 2021 | Paul Wijenberg

Nu de Corona-pandemie op zijn terugkeer lijkt, ontstaat er weer volop ruimte voor het scholenprogramma op de Brunssummerheide; de schoolgidsen staan na een jaar van uitstel te trappelen om honderden schoolkinderen weer te trakteren op een boeiende natuurbeleving.

scholenprogramma

Het nieuwe scholenprogramma voor 2021 – 2022 met avontuurlijke buitenprogramma’s voor basisschoolleerlingen is klaar! We bieden een vijftal verschillende excursies aan, die door de enthousiaste schoolgidsen van Natuurmonumenten Brunssummerheide begeleid worden.

De inhoud van het scholenprogramma, het aanmeldformulier en alle andere details vind je via deze weblink en kun je daar ook downloaden. De contactpersonen van de scholen worden gevraagd om de aanmeldformulieren per school (en niet lesgroep) in te sturen voor 16 juli aanstaande.

 En als jullie er toch zijn… vergeet dan niet om je groepsbezoek te combineren met een bezoek aan het Avonturenbos. Hier kun je picknicken, spelen in het bos, hutten bouwen, klauteren en klimmen. Veel plezier op de Brunssummerheide en tot gauw!

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg
logo