Ga direct naar inhoud
Speciaal voor kinderen

OERRR kinderspeurtocht

OERRR kinderspeurtocht

Waar

Heumensoord

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: Gratis
  • Ledenprijs: Gratis
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 4,00
  • Ledenprijs: Gratis
Activiteit

OERRR kinderspeurtocht

Op Hemelvaartsdag, 18 mei, staan de boswachters van Natuurmonumenten op de parkeerplaats van Heumensoord met een leuke OERRR-speurtocht. Ga samen op zoek naar de lievelingsdieren van de boswachter. De speurtocht is twee kilometer én aan het einde krijg je een verrassing van de boswachter.

Kom jij mee speuren?

Je loopt deze tocht met je eigen gezin. Van de boswachter krijg je bij de start een speurkaart mee. Hiermee kun je op zoek gaan naar de lievelingsdieren van de boswachter. Onderweg kom je langs de zandkuil waar je heerlijk kunt spelen of picknicken. En helemaal leuk, kinderen van OERRR mogen gratis mee doen. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

De boswachters staan tussen 13 en 16 uur op de parkeerplaats aan het begin van de Beukenlaan in Nijmegen, De hoofdingang van Heumensoord. Daar kun je je melden. De kosten voor deze speurtocht zijn gratis voor leden van OERRR en € 4,- voor niet-leden OERRR/ Natuurmonumenten. Vergeet als je lid bent dus niet je ledenpas.

OERRR is overal

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. 

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Beukenlaan