Ga direct naar inhoud
Nieuws

Weer groenteverkoop op Hackfort!

16 juni 2020 | Janine Pelgrum

De groenten uit de Hof van Hackfort kunnen weer gekocht worden en wel via de Keuken van Hackfort. Door de Corona-maatregelen konden de tuinvrijwilligers van de Hof van Hackfort hun groenten niet verkopen. Er was geen contactloos betalen mogelijk en de groente stond op doorschieten. Dat konden we natuurlijk niet laten gebeuren!

vrijwilligers Hof van Hackfort

Omdenksessie

Een mooie omdenksessies met de vrijwilligers, de Keuken van Hackfort en de boswachter zorgde ervoor dat we nu tóch groenten kunnen verkopen aan de trouwe bezoekers van Hackfort en aan voorbijgangers. Het verkooppunt is nu niet in het vertrouwde stalletje bij de tuinschuur, maar binnen bij de keuken van Hackfort. Daar kan contactloos betaald worden.

Supervers

Zo kan iedereen toch genieten van de superverse biologische groente uit de Hof van Hackfort en is de onuitputtelijk inzet van de tuinvrijwilligers niet voor niets geweest. Met uw aankoop steunt u naast Natuurmonumenten, nu ook de Keuken van Hackfort 

Ledenvoordeel

Tip: Leden van Natuurmonumenten krijgen 30 % korting op de groenten. Wie geen lid is, kan zich terplekke of van tevoren aanmelden als lid via nm.nl/leden/ah om zo meteen te profiteren van groente met korting en heel belangrijk; om de natuur in Nederland te steunen.

De groenteverkoop bij de Keuken van Hackfort is een tijdelijk oplossing. Zodra het weer verantwoord is, zal de verkoop weer teruggaan naar het verkoopstandje bij de tuin.

 

 

media:image:087b20ad-aa9b-4adc-97da-7aa4988c2800
Janine Pelgrum