Nieuws van de boswachter

Bezoek de nieuwe winkel van Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen

02 februari 2016 | Natascha Hokke

Binnen één week een winkelverbouwing realiseren. Dat lijkt gekkenwerk. Toch is dit precies wat Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen voor elkaar kreeg.

Bezoek de nieuwe winkel van Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen

Goede voorbereiding is het halve werk


Aan de razendsnelle verbouwing ging wel een goede voorbereiding vooraf. Aafke vormde samen met een vijftal vrijwilligers een winkelwerkgroep. Die zette de wensen en ideeën van bezoekers én baliepersoneel voor de nieuwe winkel op papier. Uiteindelijk was het aan de ontwerpers van Kuo Studio om deze uit te werken.

placeholder

Shopplezier en winkelbeleving


Het resultaat mag er volgens Aafke zijn. “Door het gebruik van hout, hebben winkel en balie een frissere uitstraling gekregen. En niet onbelangrijk: de betere presentatie van het assortiment leidt tot meer shopplezier en winkelbeleving!”


Kom naar het Bezoekerscentrum

Kom eens kijken in de nieuwe winkel van Natuurmonumenten! Ben jij op zoek naar hét cadeau voor een familielid of vriend? Of wil jij jezelf eens verwennen met een mooi product? Bezoekerscentrum">https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/nieuwkoopse-plassen/info… Nieuwkoopse Plassenheeft een uitgebreid assortiment aan boeken en cadeaus voor jong en oud.


Openingstijden


  • november t/m maartWoensdag + vrijdag t/m zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur

  • april t/m oktoberDinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur

  • alle schoolvakantiesDinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Boswachter op het Rotterdamse platteland
Natascha Hokke

Boswachter

logo