Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsuitje in de Brabantse natuur

Wil je met vrienden of familie een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur dicht bij huis!

Groepsuitje in de Brabantse natuur

De vrijwillig boswachter kent de natuurgebieden op zijn duimpje en hij of zij vertelt je van alles over de natuur en de omgeving waar je doorheen loopt.

Samen met Bezoekerscentrum Oisterwijk kun je de excursie op maat samenstellen. We verzorgen excursies op maat in de Oisterwijkse Bossen en Vennen, Kampina, Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide. Meestal duurt een tocht 1,5 - 2 uur.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het Bezoekerscentrum Oisterwijk, via (013) 591 5000 of via de mail: [email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 3 weken van tevoren.

De kosten voor een groepsuitje zijn:
€ 80,00 per groep t/m 15 personen voor leden
€ 105,00 per groep t/m 15 personen voor niet-leden*

Voor beide geldt: € 5,00 p.p. extra bij meer dan 15 personen

 

LET OP: Voor bedrijven gelden andere tarieven >>

 

logo