Ga direct naar inhoud

Bedrijfsuitjes en teamuitjes in de Brabantse bossen, heide of stuifzandvlaktes

Wil je met collega's een unieke wandeling beleven? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur in Brabant!

Kampina

Wandeling met de boswachter

Samen met Bezoekerscentrum Oisterwijk, kun je een excursie op maat samenstellen voor jouw collega's. We verzorgen wandelingen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen, Kampina, Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide. In overleg stemmen we het startpunt af en indien gewenst het thema van de excursie. Denk hierbij aan seizoenen, bomen of het ontstaan van het gebied. De wandeling duurt ongeveer 1,5 - 2 uur. 

Met het boeken van een activiteit bij Natuurmonumenten steun je de natuur.

Prijzen excursie met boswachter

  • Bedrijfsuitje overdag: € 207,-
  • Bedrijfsuitje 's avonds: € 372,-

Prijzen zijn exclusief 21% btw en voor een groep van maximaal 20 personen. Meer personen is in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

Een volledig dagprogramma met huur van onze vergaderzaal of teambuilding met een coach Natuurlijk Jeroen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Teambuilding met coach / huur vergaderlocatie

Het is mogelijk de wandeling te combineren met een teambuilding met coach of het huren van onze prachtige vergaderruimtes. 

Meer informatie & contact

Neem voor meer informatie en het maken van een reservering contact op met het Bezoekerscentrum, via (013) 591 5000 of via de mail: [email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 3 weken van tevoren.Bekijk onze algemene voorwaarden voor bedrijfsuitjes en teamuitjes. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  • Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen